Acasă Eveniment Polițiștii au depistat, pe o stradă din Caracal, o femeie, de 33...

Polițiștii au depistat, pe o stradă din Caracal, o femeie, de 33 de ani, care deținea în autoturism 26 de pungi cu tutun mărunțit

146

Polițiștii au depistat, marți, 25 iunie 2024, pe o stradă din Caracal, o femeie, de 33 de ani, care deținea în autoturism 26 de pungi cu tutun mărunțit. Acestea cântăreau aproximativ 44 de kilograme de tutun mărunțit, fiind sigilate și ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producere de produse accizabile, care intră sub incidenta regimului de antrepozitare, în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1 kilogram de tutun de fumat.

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au desfășurat o acțiune, în orașul Caracal, pe linia combaterii comerțului ilicit și comercializării ilegale a țigaretelor, produselor din tutun și alte produse accizabile, provenite din contrabandă. Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat, pe strada Gen. Gheorghe Magheru, o femeie, de 33 de ani, din municipiul Caracal, care deținea în autoturism 26 de pungi din plastic ce conțineau aproximativ 44 de kilograme de tutun mărunțit”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.