Acasă Actualitate Muzeul Județean Olt – 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului

Muzeul Județean Olt – 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului

31

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, Muzeul Județean Olt oferă un cadou micilor vizitatori care trec pragul instituției sâmbătă, precum și părinților sau bunicilor care îi însoțesc: accesul gratuit în toate expozițiile muzeului.
Ziua Internațională a Copilului a fost menționată pentru prima dată acum aproape o sută de ani, la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor, de la Geneva, din 1925.

„Cu prilejul zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului – menționată pentru prima dată acum aproape o sută de ani, la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor, de la Geneva, din 1925 – Muzeul Județean Olt organizează miercuri, 29.05 2024, activitatea educativ-recreativă „Lumea din visele noastre”, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, clasa pregătitoare A. Tot cu acest prilej, Muzeul Județean Olt oferă un cadou micilor vizitatori care trec pragul instituției sâmbătă, 1 iunie 2024, precum și părinților sau bunicilor care îi însoțesc: accesul gratuit în toate expozițiile muzeului. Astfel, îi așteptăm pe cei mici (și pe cei care îi însoțesc) să facă o călătorie în timp și să își bucure ochii și sufletele vizionând exponate de o excepțională valoare din expozițiile de istorie și artă plastică! Vă așteptăm pe toți cu mare drag!”, a transmis managerul Muzeului Județean Olt, Gheorghe Smarandache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.