Acasă Actualitate Opinie. Gabriel Dima Buliteanu nu e pentru unii sau pentru alții. Este...

Opinie. Gabriel Dima Buliteanu nu e pentru unii sau pentru alții. Este pentru toți!

105

Unul se adresează electoratului de roșu. Altul, electoratului de galben intermitent. Singurul, cu verde în față pentru toți slătinenii este Gabriel Dima Buliteanu. Un profil corect, capabil să adune împreună, la aceeași masă a dialogului slătineni din toate categoriile sociale, din toate partidele.
Vizionar, patriot local, independent de tentații, profilul de primar al lui Gabriel Dima Buliteanu este cel necesar pentru a întoarce administrația locală spre slătineni și interesele acestora.
Adept al simplității în marile proiecte urbane, necesare unui oraș care încă se raportează la perioada lui Vîlcov, Gabriel Dima Buliteanu poate să genereze oprirea perioadei de tranziție dintre ce a fost și ce trebuie să fie de aici încolo. Are de partea sa comunitatea de cetățeni liberi de angajamente politicianiste. Iar, în Slatina, oamenii liberi sunt mai mulți decât cred ei, roșii și galbenii intermitenți, deopotrivă.
Pentru 9 iunie rația de independență civică, de nesupunere în fața celor ce sunt și au mai fost, poartă un nume, ușor de articulat: Gabriel Dima Buliteanu. Și, tot așa de ușor de găsit pe buletinul de vot, pe poziția 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.