Acasă Eveniment Femeie din Dăneasa prinsă fără permis la volan. Mașina i-a fost încredințată...

Femeie din Dăneasa prinsă fără permis la volan. Mașina i-a fost încredințată de șoț

130

Femeie, în vârstă de 30 de ani, din Dăneasa, prinsă de polițiști la volan fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mașina i-a fost încredințat de către soțul acesteia, în vârstă de 44 de ani.
Ambii s-au ales cu câte un dosar penal, femeia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar șotul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

„La data de 28 mai 2024, în jurul orei 20:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pentru control, pe strada Abatorului, din municipiul Slatina, județul Olt, un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 30 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către soțul acesteia, în vârstă de 44 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt. Pe numele tinerei, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.