Acasă Actualitate A fost emisă autorizația de construire a Sălii de sport multifuncțională cu...

A fost emisă autorizația de construire a Sălii de sport multifuncțională cu 3.000 de locuri

14

Joi, 23 mai 2024, primarul municipiului Slatina, Emil Moț a anunțat emiterea autorizației de construire pentru execuția lucrărilor la Sala de sport multifuncțională cu 3000 de locuri. În cadrul comisiilor din CNI și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, au fost încheiate toate avizele, inclusiv emiterea Hotărârii de Guvern din data de 22 februarie 2024, urmând ca proiectantul desemnat de CNI să depună proiectul tehnic pentru avizare, iar mai apoi scoaterea la licitație pentru desemnarea constructorului.
Primarul Emil Moț:
„Această sală de sport va aduce multiple beneficii municipiului nostru, facilitând organizarea de evenimente sportive și culturale de amploare. În cel mai scurt timp, vom avea un nou șantier pentru acest proiect ambițios. Așteptăm cu nerăbdare să vedem acest obiectiv realizat și să oferim locuitorilor noștri o infrastructură de top”.

„Dragi slătineni, astăzi (n.r. 23 mai 2024) am emis Autorizația de Construire pentru execuția lucrărilor la Sala de sport multifuncțională cu 3000 de locuri, un obiectiv de investiție major pentru municipiul nostru. Toate etapele de avizare necesare din cadrul comisiilor Companiei Naționale de Investiții și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost finalizate, inclusiv emiterea Hotărârii de Guvern din data de 22 februarie 2024. Proiectantul desemnat de Compania Națională de Investiții va depune proiectul tehnic pentru avizare, urmând apoi scoaterea la licitație pentru desemnarea constructorului. Această sală de sport va aduce multiple beneficii municipiului nostru, facilitând organizarea de evenimente sportive și culturale de amploare. În cel mai scurt timp, vom avea un nou șantier pentru acest proiect ambițios. Așteptăm cu nerăbdare să vedem acest obiectiv realizat și să oferim locuitorilor noștri o infrastructură de top. Mulțumim tuturor celor implicați în acest proces!”, a transmis primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.