Acasă Actualitate „Slatina City Run”, ediția a V-a. Competiția a luat sfârșit. Cine sunt...

„Slatina City Run”, ediția a V-a. Competiția a luat sfârșit. Cine sunt câștigătorii

683

Duminică, 19 mai 2024, s-a dat startul celei de-a V-a ediție a competiției sportive „Slatina City Run”. La start s-au aliniat 350 de alergători, atât din Slatina cât și din toate colțurile țării.

La proba de 6 km, câștigător a fost Constantin Deaconescu, din Craiova, cu un timp de 18:39 minute. Locul doi a fost ocupat de Marius Bușcă, de la CSM Craiova, cu timpul de 19:36 minute, iar pe locul trei a fost Victor-Florin Bratu, din Dâmbovița, de la ACS Trupa lui Fane București, cu un timp de 20:24 minute.
Cealaltă probă de 18 km, câștigător a fost George Surlea, de la CSM Craiova, cu timpul de 59:26 minute.

„Dragi slătineni, este o mare bucurie să vedem că Slatina continuă să fie un punct de atracție pentru sportivii din toată țara. Anul acesta evenimentul „Slatina City Run”, ediția a V-a, a reunit 350 de alergători atât din Slatina cât și din toate colțurile țării. Felicitări tuturor pentru realizările lor impresionante și pentru spiritul competitiv. Sunt mândru să fim gazdele unui eveniment atât de special și să continuăm să aducem oameni din toate colțurile țării împreună în Slatina. Continuăm să ne bucurăm de aceste momente și să promovăm mișcarea și spiritul competitiv în municipiul nostru”, a declarat primarul Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.