Acasă Actualitate ISU OIt: „Cu viața mea apăr viața” – concurs organizat la Liceul...

ISU OIt: „Cu viața mea apăr viața” – concurs organizat la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina

19

Ieri, 24 aprilie, ISU Olt, împreună cu ISJ Olt și Palatul Copiilor Adrian Băran, au organizat, la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina, concursul cu tematică de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”. Concursul a fost organizat pe două cicluri, gimnazial și liceal și a constat într-o probă scrisă și două probe practice – transportul asistat al unui accidentat, așezat pe targă, pe o distanță de 50 de metri și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat.
Șapte echipe de la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina, Liceul cu Program Sportiv Slatina, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Scornicești, Liceul Tehnologic Tufeni și Școlile Tătulești, Perieți, și Bircii, au luat startul.
Câștigătorii din acest an au fost echipele de la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina, la ciclul liceal și Școala Gimnazială Tătulești, la ciclul gimnazial.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor Adrian Băran, au organizat, miercuri 24 aprilie, la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina, concursul cu tematică de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”. Concursul se organizează pe două cicluri, gimnazial și liceal și constă într-o probă scrisă și două probe practice – transportul asistat al unui accidentat, așezat pe targă, pe o distanță de 50 de metri și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat. La start s-au aliniat șapte echipe de la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina, Liceul cu Program Sportiv Slatina, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Scornicești, Liceul Tehnologic Tufeni și Școlile Tătulești, Perieți, și Bircii. Echipele clasate pe primele locuri în acest an au fost Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina, la ciclul liceal și Școala Gimnazială Tătulești, la ciclul gimnazial, dar câștigători au fost toți cei care astăzi au concurat și și-au dorit să obțină rezultate cât mai bune! Felicitări tuturor echipelor participante și mult succes pe mai departe!”, se arată în postarea ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.