Acasă Cultură „REPERE CITADINE” – expoziția de pictură în acuarelă a artistului plastic Corneliu...

„REPERE CITADINE” – expoziția de pictură în acuarelă a artistului plastic Corneliu Drăgan-Târgoviște, deschisă vizitatorilor în cadrul Galeriei „ARTIS”

16

Începând de astăzi, 12 aprilie, expoziția de pictură în acuarelă „REPERE CITADINE” a artistului plastic Corneliu Drăgan-Târgoviște, este deschisă vizitatorilor pe simezele Galeriei „ARTIS” a Muzeului Județean Olt.

„Cu o pregătire profesională diferită de arte (este absolvent al Institutului de Construcții – Facultatea de Instalații, București), Corneliu Drăgan-Târgoviște a urmat studii libere de pictură cu maestrul Horea Cucerzan și de desen cu sculptorul Iorgos Iliopolos. De-a lungul anilor, el a participat la mai multe expoziții internaționale de acuarelă. Palmaresul său artistic mai numără peste 30 de expoziții plastice personale și participarea la alte zeci de expoziții colective. A participat, de asemenea, la mai multe expoziții de grafică satirică, artistul creând și pictură bisericească, lucrări ale sale găsindu-se în mai multe lăcașuri de cult din țară. În periada 2007 – 2014, artistul face numeroase călătorii de studiu în țară și străinătate, dar și pentru a participa la mai multe tabere de creație. Lucrări ale lui Corneliu Drăgan Târgoviște se regăsesc în colecții particulare și de stat din România, Israel, Franța, Germania, Turcia, Spania, Italia, Federaţia Rusă, Statele Unite, Elveția, Cehia, Belgia, Olanda, Brazilia, Mexic, China, Marea Britanie”, se arată în comunicatul Muzeului Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.