Acasă Actualitate „Slatina City Run” – de astăzi, încep înscrierile la concurs

„Slatina City Run” – de astăzi, încep înscrierile la concurs

29

Primăria municipiului Slatina anunță faptul că, de astăzi, 8 aprilie, încep înscrierile la concursul „Slatina City Run”, ce se va desfășura pe data de 19 mai 2024. Astfel, noua ediție a evenimentului sportiv din acest an va reuni iubitorii de mișcare și adrenalină.

„Aleargă și descoperă municipiul Slatina într-o atmosferă plăcută fie la cros 6 km, fie îți pui la încercare abilitățile de alergător la cursa de 18 km, noi te așteptăm cu plăcere indiferent de proba la care vrei să participi”, transmite primăria Slatina.

„De astăzi, încep înscrierile la concursul „Slatina City Run”, ce se va desfășura pe data de 19 mai 2024. Anunțăm o nouă ediție a evenimentului sportiv „Slatina City Run”, unde iubitorii de mișcare sunt așteptați să ia startul plini de adrenalină, emoție, curiozitate, dar și cu o imensă bucurie pentru probele concursului de alergat. Aleargă și descoperă municipiul Slatina într-o atmosferă plăcută fie la cros 6 km, fie îți pui la încercare abilitățile de alergător la cursa de 18 km, noi te așteptăm cu plăcere indiferent de proba la care vrei să participi. Cum ziua cursei se apropie cu pași repezi, este timpul să te înscrii online accesând următorul link: https://racetime.ro/events/102/register, participarea fiind gratuită (FĂRĂ TAXĂ). Vă invităm să consultați regulamentul concursului ”Slatina City Run” din data de 19 mai, accesând următorul link:
http://www.primariaslatina.ro/…/Slatina_City_Run_2024.pdf
Traseul competiției îl puteți consulta aici:
http://www.primariaslatina.ro/images/evenimente/traseu.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.