Acasă Actualitate Complex cu 14 locuințe sociale, va fi construit în satul Buta, comuna...

Complex cu 14 locuințe sociale, va fi construit în satul Buta, comuna Crâmpoia

25

Primarul comunei Crâmpoia, Ionel Mirea, anunță construirea în perioada imediat următoare a unui complex cu 14 locuințe sociale, în satul Buta din comuna Crâmpoia. De asemenea, investițiile continuă și pe strada Viitorului, unde vor fi amenajate un teren de minifotbal, un loc de joacă, dar și un parc cu destinație pentru toate persoanele, indiferent de vârstă.

„Case cu consum de energie aproape zero. Viitorul sună bine, astfel, au început lucrările de dezvoltare a satului Buta din localitatea Crâmpoia în cartierul nou de pe strada Viitorului. Datorită administrație publice locale, acest proiect urmărește stabilirea și păstrarea specialiștilor în domeniile educației și sănătății.
Locuințele NZEB sunt proiectate pentru a folosi cât mai puține resurse ce ar dăuna mediului înconjurător, ele fiind într-o relație strâns legată: om-natură-viitor!”, transmite administrația locală.

„Investițiile în satul Buta continuă, astfel că un complex cu locuințe sociale, în număr de 14, va fi construit în perioada imediat următoare. Totodată, în cartierul de pe str. Viitorului se vor amenaja un teren de minifotbal, un loc de joacă, dar și un parc cu destinație pentru toate persoanele, indiferent de vârstă”, anunță primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.