Acasă Actualitate Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, împreună cu deputatul Chesnoiu, au mers în...

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, împreună cu deputatul Chesnoiu, au mers în teren pentru a se întalni cu cetățenii din Cartierul Dr. Marinescu

28

Joi, 4 aprilie, primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, împreună cu deputatul PSD, Adrian Chesnoiu, au mers în teren pentru a se întalni și discuta cu cetățenii din Cartierul Dr. Marinescu. În cadrul discuțiilor s-a vorbit despre proiectele care vor fi implementate în oraș și despre obiectivele avute în vedere pentru acest an pentru dezvoltarea Municipiului Caracal.

„Am avut bucuria să anunț semnarea, ieri, 4 aprilie, a contractului de finanțare a lucrărilor pentru restaurarea, consolidarea și dotarea Liceului „Ioniță Asan”, o unitate de învățământ de referință pentru orașului nostru”, declară edilul.

Ieri, 4 aprilie, împreună cu Adrian Chesnoiu, deputat PSD, am avut ocazia să vorbesc cu cetățeni din Cartierul Dr. Marinescu despre proiectele pe care le implementăm în oraș și despre obiectivele pe care le urmărim în acest an pentru dezvoltarea Municipiului Caracal. Totodată, am avut bucuria să anunț semnarea, ieri, a contractului de finanțare a lucrărilor pentru restaurarea, consolidarea și dotarea Liceului „Ioniță Asan”, o unitate de învățământ de referință pentru orașului nostru”, se arată în postarea primăriei municipiului Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.