Acasă Eveniment Un șofer fără permis de conducere, iar un altul cu o concentrație...

Un șofer fără permis de conducere, iar un altul cu o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, depistați în trafic de polițiștii olteni

40

Ieri, 4 aprilie, polițiștii olteni, în cadrul activităților specifice, au depistat în trafic, pe drumurile din județ, un șofer fără permis de conducere, iar un altul cu o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii șoferi s-au ales cu dosare penale.

Cazuri concrete:
„La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii Biroului Rutier Slatina au oprit pentru control, pe Drumul Județean 546, în comuna Verguleasa, un tractor condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa au oprit pentru control, pe strada Berzei, din comuna Radomirești, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitate.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”
, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.