Acasă Cultură Istorie, Mit, Culoare și Simbol. Muzeul Județean Olt organizează mai multe ateliere....

Istorie, Mit, Culoare și Simbol. Muzeul Județean Olt organizează mai multe ateliere. Programul complet

31

Muzeul Județean Olt organizează în perioada 22 aprilie – 30 aprilie 2024, următoarele ateliere:
– Ateliere de încondeiat ouă; Ateliere de pictură pe sticlă. Acestea se vor desfășura la sediul Muzeului Județean Olt, din strada Ana Ipătescu, nr. 1, Slatina, după următorul program: în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri, orele: 09:00 – 10:00 și 10:30 – 11:30. Prețul de participare la ateliere este de 5 lei/participant.
– Ateliere de modelare în lut. Acestea se vor desfășura la Casa Muzeu „Gunka și Spiru Vergulescu”, din strada Livezii, nr. 13, Slatina, după următorul program: în zilele de luni, marți, miercuri joi, vineri, orele: 10:30 – 11:30. Prețul de participare la ateliere este de 10 lei/participant.
Copiii, elevii din unitățile instituționalizate, respectiv, din cadrul D.G.A.S.P.C. Olt, precum și cei cu dizabilități, vor beneficia de participare gratuită.

„Iarna s-a retras lăsând loc primăverii. Natura și viețuitoarele au revenit la viață, iar pământul se acoperă încet, de verdeață și flori. Razele soarelui strălucesc pe cerul albastru, pomii înfloresc împodobind străzile ca într-o lume de basm. De basm sunt și Sărbătorile Pascale ce se apropie cu repeziciune.
Pentru o bună desfășurare a atelierelor menționate, vă rugăm să vă adresați doamnei dr. Iohana Brătoi, la nr de telefon: 0747427513, în vederea solicitării de informații și în vederea programării. Vă mulțumim și vă asigurăm de toată deschiderea și colaborarea!”
, este mesajul reprezentanților Muzeului Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.