Acasă Eveniment Incendiu izbucnit în cursul nopții la o casă, în Potcoava

Incendiu izbucnit în cursul nopții la o casă, în Potcoava

405

Un incendiu a izbucnit la o casă, în Potcoava, în cursul nopții. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD.
.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în urma acestuia a ars locuința cu suprafața de 120 de metri pătrați și bunurile din interiorul acesteia. În urma evenimentului nu au fost victime.
Intervenția pompierilor pentru lichidarea incendiului a durat aproximativ două ore. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost amplasarea materialelor combustibile în apropierea sistemelor de încălzire.

„Recomandări preventive:
•depozitarea materialelor combustibile se face la o distanţă mai mare de un metru faţă de sobele metalice şi de 50 de cm la sobele din cărămidă sau teracotă;
•în faţa uşiţei de alimentare a sobei pardoseala combustibilă se protejează cu o tavă sau tablă metalică având dimensiunile de minim 70X50 cm;
• nu se admite utilizarea sobelor fără uşiţe la focare şi cenuşare, defecte sau izolate necorespunzător faţă de elementele combustibile ale clădirilor”
, a transmis ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.