Acasă Actualitate Primarul Emil Moț: întâlnire cu locuitorii din zona Liceului Tehnologic „P.S. Aurelian”

Primarul Emil Moț: întâlnire cu locuitorii din zona Liceului Tehnologic „P.S. Aurelian”

39

Primarul Emil Moț, a avut astăzi, 22 martie, o întâlnire cu locuitorii din zona Liceului Tehnologic „P.S. Aurelian”. În urma consultărilor publice cu cetățenii, împreună cu reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, Emil Moț dă asigurări că au fost găsite cele mai bune soluții.
”Implicarea cetățenilor în procesul decizional aduce transparență și responsabilitate, asigurând faptul că nevoile comunității sunt reflectate în proiectele locale. Acest dialog activ consolidează coeziunea socială, contribuind la dezvoltarea unei comunități mai prospere și mai unite.”

„Dragi slătineni, prin consultările publice avute cu locuitorii din zona Liceului Tehnologic „P.S. Aurelian”, am analizat ideile și sugestiile exprimate de către aceștia, iar împreună cu reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina am găsit cele mai bune soluții. Implicarea cetățenilor în procesul decizional aduce transparență și responsabilitate, asigurând faptul că nevoile comunității sunt reflectate în proiectele locale.
Acest dialog activ consolidează coeziunea socială, contribuind la dezvoltarea unei comunități mai prospere și mai unite”
, a transmis primarul Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.