Acasă Actualitate Bărbat din Slatina, prins băut la volan. Altul din Deveselu a refuzat...

Bărbat din Slatina, prins băut la volan. Altul din Deveselu a refuzat testarea atât cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice

366

Sâmbătă, 16 martie, în jurul orei 20:10, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 61 de ani, pe strada Maria Coloni, din comuna Deveselu. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au solicitat acestuia testarea cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat atât testarea, cât și prelevarea de mostre biologice la o unitate medicală.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.”

Azi-noapte, 17 martie, în jurul orei 01:00, polițiștii au oprit un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, pe strada Grădiște, din municipiul Slatina. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.