Acasă Administrație Construim Scorniceştiul de mâine!

Construim Scorniceştiul de mâine!

62

Prezenţa lui Daniel Tudor în fruntea oraşului Scorniceşti este o dovadă că omul potrivit răspunde aţteptărilor comunităţii, şi chiar mai mult decât atât.
În cei peste trei ani de mandat, Daniel Tudor s-a implicat în ceea ce înseamnă creşterea calităţii vieţii, deschiderea unor noi oportunităţi în dezvoltarea reţelelor de infrastructră, dar şi crearea unor condiţii pentru atragerea locuitorilor ăn cadrul proiectelor locative oferite celor cae vor să spună „acasă” la Scorniceşti.
Până mai ieri, locuri virane, gropi de gunoi insalubre în mijlocul oraşului, spaţiile abandonate sunt astăzi ocupate de edificii prin care să susţină viziunea actualului primar despre prezent şi viitor.
Nu întâmplător, în domeniul locativ sunt astăzi tineri din Slatina aflaţi în căutarea unei locuinţe la Scorniceşti. Găsesc aici oraşul curat, reţele de aprovizionare, spaţii de timp liber şi o interconectivitate, cu un drum expres pe care ajung în capitala judeţului în 15 minute. Cât ai face în Bucureşti între două cartiere apropiate, în condiţii de trafic lejer.
În timp ce alţii sunt la capitolul vorbe şi critici bazate… pe starea vremii, invocând vremurile prezente, Daniel Tudor, primarul de la Scorniceşti pune Statul Român, instituţiile sale, decidenţii de resort la treabă pentru SCORNICEŞTI MODERN.
În acest sens, joi, 14 martie 2024, în oraş a avut loc vizita domnului Emanuel Oproiu, directorul general al Agenţiei Naţionale a Locuinţei, din cadrul Ministerului Dezvoltării. Pentru a puncta un obiectiv îndeplinit, dar şi pentru a pregăti investiţiile de mâine. În locuinţe pentru oamenii locului. Aşa cum nu s-a mai făcut la Scorniceşti de ani şi ani.

Iată ce declară Emanuel Oproiu despre etapa din 14 martie 2024, parte din calendarul dezvoltării oraşului Scorniceşti:
Astăzi, am finalizat recepţia celor 12 unităţi locative destinate tinerilor în oraşul Scorniceşti din judeţul Olt. Acestea includ 5 garsoniere, 3 apartamente cu 2 camere şi 4 apartamente cu 3 camere, având un regim de înălţime S+P+2E (subsol+parter+2 etaje), cu o valoare totală de 3.555.486,38 lei, TVA inclus. Seria investiţiilor nu se opreşte aici, deoarece autorităţile locale, conduse de domnul primar Tudor Daniel, au depus noi solicitări pentru construirea de blocuri pe strada Pompierilor din oraşul Scorniceşti.
ANL va depune toate eforturile necesare pentru a da contur acestui proiect.

„Nu ne oprim aici!”
Referitor la predarea acestui bloc, primarul Daniel Tudor declară pentru Ziarul de Olt: Sunt bucuros că pot face oameni fericiţi! Am satisfacţia unui lucru bine făcut! Iată că se poate în Scorniceşti! Ceea ce vedeţi aici, astăzi, mâine vom realiza şi pe strada Pompierilor. Oraşul trebuie să fie locuit de oameni care-şi iubesc locurile natale. Am obţinut acorul de principiu din partea domnului director Oproiu, contez pe susţinerea ministrui Adrian Veştea, colegul meu din cadrul Partidului Naţional Liberal. Facem, prin noi înşine, România frumoasă! Onoarea mea este să acţionez aici, la Scorniceşti!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.