Acasă Actualitate „ÎNCURATUL CAILOR DE SÂN’ TOADER DE LA BRÂNCOVENI, EDIȚIA A XIII-A”, sâmbătă,...

„ÎNCURATUL CAILOR DE SÂN’ TOADER DE LA BRÂNCOVENI, EDIȚIA A XIII-A”, sâmbătă, 23 martie

63

Sâmbătă, 23 martie 2024, pe stadionul din satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, va avea loc evenimentul „ÎNCURATUL CAILOR DE SÂN’ TOADER DE LA BRÂNCOVENI, EDIȚIA A XIII-A”. Organizatorii sărbătorii populare sunt: Primăria comunei Brâncoveni, Consiliul Local al comunei Brâncoveni, Centrul Cultural Brâncoveni, cu sprijinul Consiliului Judeţean Olt, Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Olt.
Primarul comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu vă invită la sărbătoarea populară ce se va desfășura pe stadionul din satul Mărgheni. Evenimentul va debuta cu o demonstrație de echitație, parada cailor, urmată de cocursuri tracțiune cai buştean simplu și dublu şi frumusețe cai.
De asemenea, va avea loc un spectacol de muzică populară, iar invitații speciali sunt: CONSTANTIN ENCEANU, ROBERTA CRINTEA, MARIAN MEDREGONIU, FLORIN GRIGORE, MADY DE LA SLATINA și MIRUNA DE LA PITEȘTI.

„Primăria comunei Brâncoveni, Consiliul Local al comunei Brâncoveni, Centrul Cultural Brâncoveni, cu sprijinul Consiliului Judeţean Olt, Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Olt vă invită pe 23 martie 2024 la sărbătoarea populară „ÎNCURATUL CAILOR DE SÂN’ TOADER DE LA BRÂNCOVENI, EDIȚIA A XIII-A”.
Program:
11:00 – Deschiderea sărbătorii
11:15 – Demonstrație de echitație
11:45 – Parada cailor în statul Mărgheni
13:00 – Concursuri tracțiune cai buştean
simplu și dublu (premieră) şi frumusețe cai
14:00 – Spectacol ”Mândruțele de la Olt” și Ansamblul ”Mugurașii Brâncovenilor”. Recital MARGA DÎRNEA
15:30 – Premiere cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie
15:45 – Premierea participanților la probele din concursuri
16:00 – Spectacol de muzică populară: CONSTANTIN ENCEANU, ROBERTA CRINTEA, MARIAN MEDREGONIU, FLORIN GRIGORE, MADY DE LA SLATINA și MIRUNA DE LA PITEȘTI.
22:00 – Închiderea sărbătorii cu foc de artificii și show de lasere
Evenimentul se desfășoară pe stadionul din satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, sâmbătă, 23.03.2024”, a transmis primarul Ion Cheroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.