Acasă Actualitate Se așterne primul strat de asfalt pe Tronsonul I al DEx12

Se așterne primul strat de asfalt pe Tronsonul I al DEx12

218

Se așterne primul strat de asfalt pe Tronsonul I, pe porțiunea de 7 km cuprinsă între Craiova și Robănești. Muncitorii asocierii de constructori români și turci au o mobilizare bună, iar în paralel se efectuează lucrări la terasamente, taluzuri, poduri și pasaje.

CNAIR: „Dacă se menține actualul ritm de lucru, sunt șanse reale ca pe acest tronson (cu o lungime de 17,7 km) circulația să fie deschisă până la sfârșitul acestui an (2024), cu cel puțin 6 luni mai devreme decât prevede termenul contractual (vara lui 2025).”

„S-a dat startul asfaltării pe Tronsonul I al Drumului Expres Craiova- Pitești (#DEx12)! Muncitorii asocierii de constructori români și turci vor avea de așternut asfalt pe 7 km din acest tronson cuprins între Craiova și Robănești. Mobilizarea în șantier este bună, iar în paralel se efectuează lucrări la terasamente, taluzuri, poduri și pasaje. Dacă se menține actualul ritm de lucru, sunt șanse reale ca pe acest tronson (cu o lungime de 17,7 km) circulația să fie deschisă până la sfârșitul acestui an (2024), cu cel puțin 6 luni mai devreme decât prevede termenul contractual (vara lui 2025).”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.