Acasă Actualitate Senatorul de Olt, Siminica Mirea, anunță investiții record în Guvernul PSD condus...

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, anunță investiții record în Guvernul PSD condus de Marcel Ciolacu

47

În ciuda contextului dificil, Guvernul PSD condus de prim-ministrul Marcel Ciolacu, a mobilizat resurse importante, atingând astfel un nou record în privința investițiilor.

Senatorul de Olt, Siminica Mirea: „Investiții record în Guvernul prim-ministrului PSD, Marcel Ciolacu! Guvernul condus de Marcel Ciolacu a atins un nou nivel în privința investițiilor, mobilizând resurse impresionante în ciuda unui context extrem de dificil. Aceste investiții masive au adus nu doar creștere economică, ci și beneficii tangibile pentru angajați și pensionari.”

Creșteri semnificative de la an la an, de la 30 miliarde euro în 2022, la peste 38 miliarde euro anul trecut.

Investiții nete de 38,3 miliarde de euro în 2023, cu o creștere semnificativă de 26% față de 2022 și dublu față de 2019. Statul și sectorul privat au contribuit echitabil la aceste investiții, subliniind încrederea investitorilor în economia României. De asemenea, au fost făcute investiții publice majore în infrastructură și performanțe remarcabile în sectorul transporturilor au evidențiat angajamentul pentru îmbunătățirea vieții cotidiene. Angajamentul pentru viitor este unul simplu și realist: PSD vizează investiții publice de peste 150 miliarde de euro în următorii 5 ani, consolidând perspectivele pozitive pentru dezvoltarea țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.