Acasă Actualitate Șoferi olteni cercetați pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului

Șoferi olteni cercetați pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului

34

Polițiștii olteni au depistat în urma controalelor efectuate ieri, 12 martie, șoferi fără permis de conducere și sub influența alcoolului. În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale pentru toți cei depistați.

Cazuri concrete:
„La data de 12 martie a.c., în jurul orei 07:40, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pentru control, în comuna Coteana, un autoturism condus de un bărbat de 68 de ani, din comuna Izvoarele. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 12:10, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt au oprit pentru control, pe strada Caragea, din orașul Piatra-Olt, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii Serviciului Rutier Olt au oprit pentru control, pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Jitaru, un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani, din orașul Scornicești. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 19:45, polițiștii Secției de Poliției Rurală nr. 8 Perieți au oprit pentru control, în comuna Bălteni, județul Olt, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.