Acasă Actualitate În urma campaniei desfășurată de ITM Olt, au fost înregistrate un număr...

În urma campaniei desfășurată de ITM Olt, au fost înregistrate un număr de 15 noi contracte colective de muncă

77

ITM Olt, a desfăşurat Campania naţională de promovare a negocierii colective în întreprinderile mici şi mijlocii în perioada 01 februarie – 29 februarie. Campaia a avut în vedere informarea angajatorilor și a angajaţilor cu privire la obiectul negocierii colective, participarea și reprezentarea în negocierea colectivă, procedura de negociere colectivă, precum și principalele beneficii ale negocierii colective.
Ca urmare a campaniei, au fost înregistrate un număr de 15 noi contracte colective de muncă care asigură drepurile a peste 1000 de salariați.

„În perioada 01 februarie – 29 februarie 2024, Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a desfăşurat Campania naţională de promovare a negocierii colective în întreprinderile mici şi mijlocii.
În perioada campaniei, Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a avut în vedere informarea angajatorilor și a angajaţilor cu privire la obiectul negocierii colective, participarea și reprezentarea în negocierea colectivă, procedura de negociere colectivă, precum și principalele beneficii ale negocierii colective.
Mediatizarea campaniei s-a efectuat prin informare în presa locală și pe site-ul propriu, prin controale la unitățile din grupul țintă, întâlniri de lucru cu angajatorii și distribuirea de fișe suport care conțin informații cu privire la procedura și beneficiile negocierii colective.
Campania de informare a avut ca efect înregistrarea unui număr de 15 noi contracte colective de muncă ce acopera drepurile a peste 1000 de salariați”
, se arată în comunicatul ITM Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.