Acasă Administrație Primarul Cătălin Rotea anunță noi lucrări de investiții, mult așteptate de locuitorii...

Primarul Cătălin Rotea anunță noi lucrări de investiții, mult așteptate de locuitorii orașului Balș

188

Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, anunță începerea unor noi lucrări de investiții. În maxim două săptămâni, lucrările mult așteptate de cetățenii orașului, „vor intra în linie dreaptă”.
În septembrie 2020, în urmă cu trei ani și jumatate, Balșul își alegea un nou primar, unul care se prezenta în fața comunității cu un proiect structurat pe prioritățile urbane. Deși, de atunci și până acum, nu s-a produs minunea, se lucrează în continuare, iar starea de șantier este o necesitate. Cu un număr impresionant de proiecte duse la bun sfârșit, cu finanțare majoritar susținută din surse guvernamentale și fonduri europene, cu proiectele deja începute și în curs de finalizare, dar și cu cele viitoare, primarul Cătălin Rotea, schimbă din rău, așa cum a primit moștenire, în bine așa cum se vede astăzi orașul Balș, în și mai bine pentru viitor. Lucrările continuă, iar o parte dintre acestea vor fi finalizate în decurs de două, trei luni. Iata ce declară primarul Rotea:

„În urmă cu trei ani și jumătate m-ați mandatat cu votul dumneavoastră să fiu primar al orașului Balș. Mi-am luat o serie întreagă de angajamente la momentul respectiv față de dumneavoastră și, astăzi, când vorbim, 90 la sută din ele sunt fie îndeplinite, fie în curs de îndeplinire. Cu toate acestea, eu, la momentul respectiv nu am anticipat nevoile și dificultățile orașului și sunt multe lucruri care poate ar fi trebuit făcute mai devreme și am încercat să le prioritizez în funcție de constrângerile bugetare ale orașului și mai ales știind că multe din aceste lucruri sunt arzătoare pentru mulți dintre dumneavoastră. Iată că a venit momentul ca într-o săptămână, maxim două, să începem noi lucrări de investiții pentru dumneavoastră, cetățenii orașului Balș”.

„Să începem să construim o școală nouă în Româna, să înlocuim integral gardul cimitirul de la Româna, să reabilităm integral curtea școlii de la Vârtina, cu un teren de sport, cu locuri de joacă, cu un mic părculeț pentru locuitorii din Vârtina, să construim cinci noi locuri de joacă, să reabilităm integral parcul de la Gengea și se reabilităm integral băile din blocul de locuințe sociale de la G6. Sunt lucrări pe care mi-am dorit să le încep de mult timp dar constrângerile bugetare ale orașului nu mi-au permis, dar iată că le începem acum. Sunt lucrări foarte importante pentru cei care veți beneficia de ele. Ele vor fi finalizate în două, trei luni de zile și până le finalizăm și vom vedea ce proiecte frumoase au fost duse la bun sfârșit, vă invit să vedem câteva imagini cu moștenirea pe care am primit-o, și cum arată, astăzi, aceste obiective de investiții.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.