Acasă Cultură „PRIMĂVARĂ ÎN GÂND ȘI ÎN SUFLET”. O EXPOZIȚIE INEDITĂ-AUTOR, D-NA PIRNĂ MARIA

„PRIMĂVARĂ ÎN GÂND ȘI ÎN SUFLET”. O EXPOZIȚIE INEDITĂ-AUTOR, D-NA PIRNĂ MARIA

37

Expoziția „Primăvara în gând și în suflet” realizată de d-na Pirna Maria, fost cadru didactic a adunat în ziua de 04.03.2024, orele 16.00 la Biblioteca Județeană Ion Minulescu un public imens, printre care prieteni, foști colegi de breaslă, apropiați dar și persoane dornice de frumos.
Expoziția a cuprins mai multe tablouri unicat, care au fost construite cu multă iscusință, suflet și bucurie de d-na Maria și în care și-a pus toată iubirea așa cum spune chiar domnia sa. Într-o atmosferă cordială vizitatorii au avut posibilitatea de a petrece câteva ore într-un cadru muzical deosebit printre tablourile ce parcă râdeau și-și descopereau privirile și aromele din flori. Expoziția a fost una ce a cuprins un imens număr de tablouri, un vis materializat, printr-o tehnică aparte și anume, prin răsucirea hârtiei (tehnica Quiliing) o tehnică apărută cu foarte mult timp în urmă.
Pentru o atmosferă cât mai plăcută a avut ca invitat special,Corul „Voces Angelli”, încântând publicul cu programul oferit.
Felicitări și mult succes!

 

 

Cecilia Tatiana Simionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.