Acasă Actualitate Emil Moț: Verificăm lucrările din cadrul proiectului „Baza Sportivă Dumitru Dobrescu”

Emil Moț: Verificăm lucrările din cadrul proiectului „Baza Sportivă Dumitru Dobrescu”

32

Primarul Slatinei, Emil Moț s-a deplasat în teren, astăzi 5 martie, alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și reprezentanții din cadrul direcțiilor Primăriei municipiului Slatina pentru a verifica lucrările din cadrul proiectului „Baza Sportivă Dumitru Dobrescu”, situată în cartierul Progresul.

„Am purtat discuții constructive cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, pentru a identifica și soluționa doleanțele cetățenilor din zona respectivă”.

„Dragi slătineni, împreună cu președintele Consiliului Județean Olt și reprezentanții din cadrul direcțiilor Primăriei municipiului Slatina, am verificat lucrările din cadrul proiectului “Baza Sportivă Dumitru Dobrescu”, situată în cartierul Progresul. De asemenea, am purtat discuții constructive cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, pentru a identifica și soluționa doleanțele cetățenilor din zona respectivă. Vă asigur de un singur aspect: propunerile dumneavoastră sunt motorul dezvoltării durabile a municipiului Slatina!”, se arată în postarea primarului Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.