Acasă Actualitate Spectacol inedit la Piatra-Olt cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Invitați speciali:...

Spectacol inedit la Piatra-Olt cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Invitați speciali: Emilia Dorobanțu, Violeta Constantin, Marinela Dobrițoiu

44

Primăria și Consiliul Local Piatra-Olt organizează un spectacol special dedicat zilei femeii. Spectacolul din 8 martie, se va desfășura începând cu orele 18:00, la Centrul Cultural. Artiștii care vor crea o atmosferă minunată sunt: Emilia Dorobanțu, Violeta Constantin, Marinela Dobrițoiu, Adi Ologu acompaniați de orchestra condusă de dirijorul Cristian Dumitru.

„Suntem onorați să vă sărbătorim feminitatea, puterea de a inspira și rolul important pe care îl aveți în comunitatea noastră.”

„Dragi doamne și domnișoare din comunitatea noastră, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Primăria și Consiliul Local Piatra-Olt doresc să vă invite la un spectacol special dedicat dumneavoastră! Data: 8 Martie, Ora: 18:00, Locație: Centrul Cultural. Suntem onorați să vă sărbătorim feminitatea, puterea de a inspira și rolul important pe care îl aveți în comunitatea noastră. Așadar, vă așteptăm într-o atmosferă minunată, plină de sensibilitate și emoție creată de invitații speciali: Emilia Dorobanțu, Violeta Constantin, Marinela Dobrițoiu, Adi Ologu acompaniați de orchestra condusă de dirijorul Cristian Dumitru”, transmite primarul Nicușor Rada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.