Acasă Actualitate Elevii și profesorii de la Școala Gimnazială Găneasa au vizitat Palatul Parlamentului...

Elevii și profesorii de la Școala Gimnazială Găneasa au vizitat Palatul Parlamentului la invitația senatorului Siminica Mirea

51

Elevii și profesorii de la Școala Gimnazială Găneasa au vizitat, luni 4 martie, Palatul Parlamentului, la invitația senatorului Siminica Mirea.
Senatorul Siminica Mirea: „Elevii au putut admira arhitectura monumentală a clădirii, aflând totodată și detalii despre construcția și simbolistica sa. De asemenea, au participat la o prezentare a procesului legislativ, înțelegând mai bine rolul Parlamentului în societatea românească”.

Elevii, fascinați de arhitectura impozantă a clădirii și curioși în legătura cu activitatea si funcționarea Parlamentului, au adresat întrebări, iar senatorul Siminica Mirea le-a stat la dispoziție cu răspunsuri mulțumitoare.
„Mă bucur că elevii au acceptat să participe la această vizită și sper că le va rămâne o amintire de neuitat”.

„Astăzi, am avut plăcerea de a găzdui la Senatul României elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Găneasa.
Elevii au putut admira arhitectura monumentală a clădirii, aflând totodată și detalii despre construcția și simbolistica sa. De asemenea, au participat la o prezentare a procesului legislativ, înțelegând mai bine rolul Parlamentului în societatea românească.
Vizita s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde elevii au putut adresa curiozitățile legate de activitatea mea și de funcționarea Parlamentului.
Mă bucur că elevii au acceptat să participe la această vizită și sper că le va rămâne o amintire de neuitat”, se arată în postarea senatorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.