Acasă Actualitate Senatorul Siminica Mirea împreună cu primarul Nicușor Rada, în rândul cetățenilor din...

Senatorul Siminica Mirea împreună cu primarul Nicușor Rada, în rândul cetățenilor din Piatra Olt

69

Siminica Mirea, senatorul de Olt, a fost joi, 22 februarie, împreună cu primarul din Piatra Olt, Nicușor Rada și echipa locală PSD, în rândul cetățenilor pentru a discuta despre măsurile sociale pentru pensionari implementate de guvernul PSD.
Senatorul PSD, Siminica Mirea: „ M-am bucurat să văd o comunitate unită și în plin proces de modernizare, datorită inițiativelor dlui primar și abilității sale de a asculta nevoile cetățenilor.”

„Alături de primarul din Piatra Olt, Nicușor Rada, și echipa PSD locală, am fost astăzi în rândul cetățenilor pentru a discuta despre măsurile sociale pentru pensionari implementate de guvernul PSD. Subliniem rolul nostru în creșterea pensiilor și în adoptarea inițiativelor precum ajutoarele de solidaritate, tichetele de alimente sau cardurile de energie. De asemenea, m-am bucurat să văd o comunitate unită și în plin proces de modernizare, datorită inițiativelor dlui primar și abilității sale de a asculta nevoile cetățenilor.
Este crucial să ne îndreptăm atenția către seniorii noștri, care merită respectul și sprijinul nostru deplin pentru o viață împlinită și lipsită de griji.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.