Acasă Actualitate Emil Moț: Discuții cu locuitorii din zona sensului giratoriu din cartierul Steaua

Emil Moț: Discuții cu locuitorii din zona sensului giratoriu din cartierul Steaua

159

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a purtat discuții cu locuitorii din zona sensului giratoriu din cartierul Steaua pentru crearea unei benzi de circulație. Prin acest proiect se facilitează accesul către strada Artileriei și fluidizarea traficului în orele de vârf.
„Colaborarea strânsă între autorități și comunitate este esențială pentru succesul acestui demers. Astfel, voi continua dialogul și voi acționa în interesul comun pentru dezvoltarea durabilă a municipiului nostru.”

„Dragi slătineni, pentru îmbunătățirea fluxului de trafic și siguranța participanților la trafic, am purtat discuții cu locuitorii din zona sensului giratoriu din cartierul Steaua. Proiectul vizează reducerea aglomerației și creșterea eficienței rutiere într-o zonă cu circulație intensă. Prin crearea unei benzi de circulație în apropierea sensului giratoriu, am urmărit facilitarea accesului către strada Artileriei și fluidizarea traficului în orele de vârf.
Toate propunerile locuitorilor din diferite zone ale municipiului nostru reprezintă un pas important în modernizarea infrastructurii urbane, contribuind la confortul și siguranța tuturor.
Colaborarea strânsă între autorități și comunitate este esențială pentru succesul acestui demers.
Astfel, voi continua dialogul și voi acționa în interesul comun pentru dezvoltarea durabilă a municipiului nostru”, transmite primarul Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.