Acasă Actualitate Chesnoiu: 62,5 de miliarde de euro investite în proiecte pentru dezvoltarea României....

Chesnoiu: 62,5 de miliarde de euro investite în proiecte pentru dezvoltarea României. Următorii 5 ani vor aduce proiecte de peste 50 de miliarde de euro

46

Liderii Grupului Social-Democrat din Parlamentul European s-au întâlnit ieri cu membrii și conducerea PSD din București și din țară. Întâlnirea a avut loc la București, în cadrul căreia s-a discutat despre impactul politicilor europene asupra calității vieții românilor. Au fost investite peste 62,5 de miliarde de euro în proiecte pentru dezvoltarea României, iar pentru următorii 5 ani sunt pregătite proiecte care vor aduce o infuzie de 50 de miliarde de euro în sănătate, infrastructura de transport, infrastructura de utilități și digitalizare.

„Apartenența României la marea familie europeană ne-a deschis calea dezvoltării și modernizării societății într-un ritm susținut. În cadrul întâlnirii de ieri, de la București, a liderilor Grupului Social-Democrat din Parlamentul European cu conducerea și membrii PSD din București și din țară, am avut ocazia să realizăm un bilanț privind impactul politicilor europene asupra calității vieții românilor.
62,5 de miliarde de euro a fost balanța pozitivă a fondurilor investite în proiecte pentru dezvoltarea României!
Pentru următorii 5 ani avem pregătite proiecte care aduc o infuzie de 50 de miliarde de euro în:
– Sănătate
– Infrastructura de transport
– Infrastructura de utilități
– Digitalizare
Reprezentarea României în forurile decizionale ale Uniunii Europene prin vocea colegilor mei social-democrați contribuie direct la susținerea intereselor românilor”
, se arată în postarea deputatului PSD, Adrian Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.