Acasă Actualitate Minoră, în vârstă de 16 ani, din Slatina, dată dispărută

Minoră, în vârstă de 16 ani, din Slatina, dată dispărută

179

În data de 14 februarie, în jurul orei 00:15, polițiștii Slătineni au fost sesizați, de către o femeie, din Slatina, cu privire la faptul că, ieri, 13 februarie, în jurul orei 23:00, fiica sa SURDU LUIZA MARIA VALENTINA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.
Semnalmente: înălţime 1,80 metri, greutate 90 de kilograme, constituție corpolentă, ochi negri, păr negru, lung și ondulat.
La momentul plecării, minora purta o geacă de puf, de culoare neagră, blugi de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare neagră, cu talpă albă.

UPDATE: Minora a fost identificată în municipiul SLATINA. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

„La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 00:15, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați, de către o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 23:00, fiica sa SURDU LUIZA MARIA VALENTINA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.
Semnalmente: înălţime 1,80 metri, greutate 90 de kilograme, constituție corpolentă, ochi negri, păr negru, lung și ondulat. La momentul plecării, minora purta o geacă de puf, de culoare neagră, blugi de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare neagră, cu talpă albă.
Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112
”, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.