Acasă Actualitate CMJ Olt: Sunt disponibile 19 locuri la Batalionul 22 Infanterie „Romanați”, Batalionul...

CMJ Olt: Sunt disponibile 19 locuri la Batalionul 22 Infanterie „Romanați”, Batalionul 325 Artilerie „Alutus” și Batalionul 1 Instrucție Olt

174

Biroul de Informare-Recrutare din cadrul CMJ Olt, structură specializată în cadrul Ministerului Apărării Naţionale care se ocupă de informarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară, aduce la cunoştinţa celor interesaţi că au început înscrierile pentru cele 5093 de posturi de soldat/gradat profesionist, seria I 2024.

În județul Olt sunt disponibile 19 locuri la Batalionul 22 Infanterie „Romanați”, Batalionul 325 Artilerie „Alutus” și Batalionul 1 Instrucție Olt.
– termenul limită de înscriere 01 martie 2024;
– termenul limită pentru probele de selecție este 04 martie 2024;
– termenul limită pentru examinarea medicală este 08 martie 2024;
– termenul limită pentru întocmirea dosarelor este 22 martie 2024.
Pentru locurile disponibile în unitățile militare din județul Olt și locurile disponibile la nivel național, activitatea de înscriere, recrutare și selecție se desfășuară la unitățile beneficiare.

”Centrul Militar Județean Olt execută recrutarea pentru structurile militare care nu au posibilitatea derulării procesului de recrutare și anume Direcția Domenii și Infrastructuri, Direcția Medicală, Centrul de Operații Psihologice, C.S.A. Steaua, Universitatea Națională de Apărare, Academia Tehnică Militară și Agenția de Informații Geospațiale a Apărării.
Informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele (BIR) 0249/412031 sau (OSU) 0249/431255.
Lista funcţiilor pentru care se organizează concurs, precum şi criteriile specifice de recrutare şi selecţie pentru fiecare armă, serviciu sau specialitate militară poate fi consultată la Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Olt, la U.M. 01252 Caracal și la U.M. 02628 Caracal.
Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro
, se arată în comunicatul CMJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.