Acasă Eveniment Accident feroviar la Bălteni

Accident feroviar la Bălteni

301

Accident feroviar la Bălteni. În eveniment a fost implicat un tren InterRegio și un camion care transporta deșeuri menajere. În urma acestuia, o persoană a fost rănită ușor. Acționează echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești. Trenul circula pe ruta Slatina – București Nord.

UPDATE: Persoana rănită ușor, cu dureri la spate, este mecanicul de locomotivă. Șoferul camionului nu a necesitat îngrijiri medicale. Așa cum se poate observa din imagini, erau două remorci și a fost lovită a doua.
În tren se aflau 50 de persoane. Mecanicul de locomotivă, cu dureri lombare și o femeie, cu atac de panică, sunt asistate medical la locul evenimentului.
UPDATE2: Mecanicul de locomotivă, 40 de ani, din Slatina, fără răni care să-i pună viața în pericol, a fost transportat la UPU Slatina. Femeia asistată la locul evenimentului, cu atac de panică, a refuzat transportul la spital. Pasagerii își vor continua deplasarea cu un autocar.

„Accident feroviar în localitatea Bălteni, implicate un tren InterRegio și un camion care transporta deșeuri menajere, o victimă rănită ușor. Acționează echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești. Misiunea este în desfășurare”, transmite ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.