Acasă Actualitate Viorel Nădescu, agent electoral pentru primarul Marian Tudorică

Viorel Nădescu, agent electoral pentru primarul Marian Tudorică

508

A candidat în 2020 și a făcut o figură onorabilă, chiar dacă a pierdut pentru PSD Primăria Drăgănești-Olt. Timp de trei ani, Viorel Nădescu a stat în așteptare să fie desemnat candidat. Unii zic că a luat cam degeaba banii în Consiliul Local, acolo unde a venit talent și a rămas… speranță. Niciun proiect notabil în dreptul său ca autor. Nu e un capăt de țară. Însă, de când a fost desemnat candidat la primăria Drăgănești, Viorel Nădescu a intrat în echipa de campanie pentru primarul liberal Marian Tudorică. Ultima acțiune, reușită, în echipă, boicotul la proiectul de buget al orașului Drăgănești. Prin neparticipare, dovada că prea puțin contează pentru Viorel Nădescu proiectele orașului. Bun sau rău, cum o fi în opinia sa, bugetul trebuia dezbătut, amendat și, astfel votat. Refuzul de participare e al nabii de sinonim cu… nepăsare. Iar locuitorii din Drăgănești-Olt, o veste proastă pentru Viorel Nădescu, sunt mult mai inteligenți decât crede acesta despre ei. Iar oamenii înțeleg exact despre ce este vorba.
Poziția Primăriei Drăgănești, echilibrată, e ușor de citit și de înțeles exact ce trebuie din ea: Cum se opun unii dezvoltării orașului:

„Astăzi, 12 februarie 2024 – ora 13:00, din dispoziția domnului primar Marian Viorel Tudorică, Consiliul Local al Orașului Drăgănești-Olt a fost convocat în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre, respectiv „Aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Orașului Drăgănești-Olt pentru anul 2024”.
Ședința consiliului local de astăzi nu s-a ținut pentru că unii consilieri locali nu înțeleg să reprezinte interesul cetățenilor în forul legislativ orășenesc. Prin neprezentare, consilierii locali Nădescu Viorel, Ciubuc Dumitru, Stoenică Alexandru, Dobre Violeta, Fieraru Gheorghe, Ghica Ion-Costin și Neacşu Ionuţ (aleși pe lista Partidului Social Democrat), respectiv a consilierilor locali Achim Iulian, Mocioacă Ilie și Tobescu Dorel-Cornel (aleși pe lista Partidului Național Liberal, propuși pentru excludere întrucât s-au afiliat PSD) au dovedit că urmăresc pur şi simplu doar interesul personal şi de grup dorind cu orice preț să blocheze dezvoltarea orașului nostru.
Prin demersul lor de astăzi, acești autointitulaţi „reprezentanţi ai drăgăneştenilor”, după cum afirmă la fiecare şedinţă a consiliului local, au blocat nu doar toate proiectele cu finanțare europeană aflate în derulare (modernizare unităţi de învăţământ şi dotarea cu mobilier şi tehnică specifică, reabilitarea parcului orăşenesc, reabilitarea termică a 6 blocuri de locuinţe, reabilitarea unor străzi importante), ci şi angajarea unor noi proiecte (digitalizarea serviciilor oferite cetăţenilor, reabilitarea muzeului orăşenesc, etc.).
Aceştia sunt oamenii pe care aţi ales să-i trimiteţi în consiliul local. Este tipul să analizaţi dacă chiar vă reprezintă.
Pentru că le pasă de jurământul depus la preluarea mandatului, consilierii locali Popescu Daniel, Manea Naidin Laura Loredana, Martin Marian, Spătaru Ioana, Stănescu Vasile şi Vitan Marius-Nicolae (aleși pe lista Partidului Național Liberal), precum şi consilierul local Prundeanu Narcizel-Ion (ales pe lista Pro România) au fost prezenţi la această şedinţă.
La încheierea şedinţei de astăzi, primarul Marian Viorel Tudorică a declarat că „îi asigur pe toţi cetăţenii oraşului Drăgăneşti-Olt că voi face uz de toate pârghiile legale pentru a asigura derularea în cele mai bune condiţii a proiectelor în curs de implementarea dar şi angajarea de noi surse de finanţare pentru modernizarea comunităţii noastre, cât şi funcţionarea aparatului administrativ local. Nimeni nu va fi afectat de decizia unor consilieri locali iresponsabili!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.