Acasă Eveniment 242 km/h pe DEx12, în afara orașului Piatra-Olt

242 km/h pe DEx12, în afara orașului Piatra-Olt

106

Duminică, 11 februarie, polițiștii olteni, au depistat în trafic, pe DEx12, în afara orașului Piatra-Olt, un autoturism ce circula cu viteza halucinantă de 242 km/h. Autorul acestei „performanțe” este un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Craiova.
Bărbatul a primit o amendă în valoare de 3.300 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

„La data de 11 februarie 2024, în jurul orei 18:20, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12 (DEx12), în afara orașului Piatra-Olt, un autoturism ce circula cu viteza de 242 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj. Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.300 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.