Acasă Actualitate Jandarmeria Olt are o nouă autospecială. SSANGYONG MUSSO GRAND STYLE

Jandarmeria Olt are o nouă autospecială. SSANGYONG MUSSO GRAND STYLE

178

SSANGYONG MUSSO GRAND STYLE este nouă autospecială a jandarmilor olteni. Aceștia o vor folosi în misiunile executate pe timpul situațiilor de urgență și va consolida capacitățile de intervenție ale jandarmeriei. Vehiculul este prevăzut cu dotări performante, menite a asigura intervenția rapidă și eficientă a jandarmilor în cazul unor dezastre naturale. Autovehiculul face parte dintr-un lot de 51 de autospeciale achiziționate de Jandarmeria Română în cadrul unui proiect finanțat de Banca Mondială, valoarea totală a achiziției fiind de 12,88 milioane de lei.

O nouă autospecială a intrat în dotarea Jandarmeriei Olt. Jandarmii olteni vor folosi în misiunile executate pe timpul situațiilor de urgență o autospecială SSANGYONG MUSSO GRAND STYLE care va consolida capacitățile de intervenție ale jandarmeriei. Vehiculul este prevăzut cu dotări performante, menite a asigura intervenția rapidă și eficientă a jandarmilor în cazul unor dezastre naturale.
Deasemenea, este echipat cu ecran de afișare a unor mesaje de avertizare a populației, camere cu termoviziune și echipament care să asigure accesul jandarmilor în zone impracticabile.
Autovehiculul face parte dintr-un lot de 51 de autospeciale achiziționate de Jandarmeria Română în cadrul unui proiect finanțat de Banca Mondială, valoarea totală a achiziției fiind de 12,88 milioane de lei”
, se arată în comunicatul IJJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.