Acasă Actualitate Pompierii voluntari din Drăgănești-Olt, 72 de intervenții în anul 2023

Pompierii voluntari din Drăgănești-Olt, 72 de intervenții în anul 2023

45

Intervențiile pompierilor voluntari din Drăgănești-Olt au fost în creștere în anul 2023 față de anul precedent, și anume, 72 de intervenții (55 intervenții în 2022). Incendiile de vegetație uscată – 35 intervenții, urmate de intervențiile la incendiile la gospodării/anexe gospodărești – 10, dar şi alte 8 intervenții în caz de incendiu -pădure, deșeuri, furaje, autoturism, cabluri electrice, salvarea unor animale – 4 intervenții, în cazul unor inundații – 2 intervenții, pentru degajarea unor persoane blocate în apartament/supraponderale – 2 intervenții, dar şi pentru a degaja elemente din acoperiș şi arbori căzuți – 2 intervenții.

„Pentru că ne pasă de siguranța drăgăneştenilor am înființat şi depunem eforturi susținute pentru îmbunătățirea dotării Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU). Intervențiile pompierilor voluntari din Drăgănești-Olt au contribuit la salvarea de vieți omenești şi numeroase bunuri materiale.
În anul 2023, SVSU Drăgănești-Olt a efectuat 72 de intervenții, în creștere față de anul precedent (55 intervenții). Cele mai multe intervenții au fost la incendiile de vegetație uscată – 35 intervenții, urmate de intervențiile la incendiile la gospodării/anexe gospodărești – 10, dar şi alte 8 intervenții în caz de incendiu (pădure, deșeuri, furaje, autoturism, cabluri electrice).
SVSU Drăgănești a intervenit şi pentru salvarea unor animale (4 intervenții), în cazul unor inundații (2 intervenții), pentru degajarea unor persoane blocate în apartament/supraponderale (2 intervenții), dar şi pentru a degaja elemente din acoperiș şi arbori căzuți (2 intervenții).
Fiecare dintre noi poate contribui la prevenirea incendiilor. Trebuie doar să respectăm recomandările autorităților cu atribuții în domeniu.
Să fim responsabili!”
, se arată în postarea de pe pagina de socializare a primăriei Drăgănești-Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.