Acasă Eveniment Accident pe DN65 – E574, în afara localității Jitaru. Un șofer s-a...

Accident pe DN65 – E574, în afara localității Jitaru. Un șofer s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile, un pasager a murit, iar șoferul împreună cu alți doi pasageri, au fost răniți

353

În această dimineață, 5 februarie 2024, în jurul orei 07:40, a avut loc un accident, pe DN65 – E574, în afara localității Jitaru. Polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din comuna Optași, în timp ce conducea un autoturism pe DN65 – E574, în afara localității Jitaru, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, șoferul și doi pasageri au fost răniți, iar un alt pasager a decedat.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„La data de 5 februarie 2024, în jurul orei 07:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Jitaru, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din comuna Optași, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Jitaru, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și doi pasageri au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar un alt pasager a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.