Acasă Actualitate În luna februarie 2024, AJOFM Olt va organiza patru programe de formare...

În luna februarie 2024, AJOFM Olt va organiza patru programe de formare profesională pentru 56 persoane

42

În luna februarie 2024, AJOFM Olt va organiza patru programe de formare profesională pentru 56 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor. Principalele meserii pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite sunt: bucătar – 14 persoane, manichiurist – 14 persoane, ajutor bucătar – 14 persoane, agent de securitate – 14 persoane.

„La nivel judeţean, în luna februarie 2024 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt își propune să organizeze patru programe de formare profesională pentru 56 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
Principalele meserii\ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru șomeri sunt:
– bucătar – 14 persoane
– manichiurist – 14 persoane
– ajutor bucătar – 14 persoane
– agent de securitate – 14 persoane
Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru șomerii indemnizați şi neindemnizaţi înregistrați în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.
Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.28, tel.0249/413099
, se arată în comunicatul AJOFM Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.