Acasă Eveniment Bărbat de 51 de ani, din Teleorman, băut la volan, a intrat...

Bărbat de 51 de ani, din Teleorman, băut la volan, a intrat cu mașina într-un autoturism parcat pe DJ546, în comuna Sprâncenata

128

Vineri, 25 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa, au constatat că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Beciu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, în comuna Sprâncenata, ar fi pierdut controlul mașinii și ar fi intrat într-un autoturism ce se afla parcat în afara părții carosabile. În urma accidentului, nu au existat victime, fiind produse doar pagube materiale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 20:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în comuna Sprâncenata, s-a produs un eveniment rutier. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa. Din primele verificări, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Beciu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, în comuna Sprâncenata, județul Olt, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Caracal în vederea prelevării mostrelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.