Acasă Actualitate Circulația în intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Banului se va desfășura...

Circulația în intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Banului se va desfășura în regim de sens giratoriu

192

Începând de azi, 25 ianuarie, circulația în intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Banului se va desfășura în regim de sens giratoriu. Suprafață totală de amenajare este de 2400 de metri pătrați, din care 1500 de metri parte carosabilă și 900 de metri pătrați trotuare pietonale. Aproximativ 60 de zile vor dura lucrările, în funcție de condițiile meteo. Circulația traficul rutier nu va fi închisă, circulându-se totuși cu anumite restricții.

„Dragi slătineni, începând de astăzi, 25.01.2024, circulația în intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Banului se va desfășura în regim de sens giratoriu.
Scopul proiectului, avizat de Poliția municipiului Slatina, este, în primul rând, siguranța participanților la trafic, fie ei șoferi sau pietoni, având în vedere riscul mare de accidente rutiere pe care această zonă îl avea din cauza vizibilității reduse. Principalele caracteristici tehnice ale proiectului sunt: suprafață totală de amenajare – 2400 de metri pătrați, din care 1500 de metri parte carosabilă și 900 de metri pătrați trotuare pietonale (inclusiv insule de girație).
Lucrările vor fi finalizate în aproximativ 60 de zile, în funcție de condițiile meteo. Pentru execuția acestora nu va fi necesară închiderea traficului, circulându-se cu restricții, șoferii fiind rugați să circule cu atenție sporită”
, a anunțat primarul Emil Moț.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.