Acasă Eveniment Accident la Scornicești. A derapat cu mașina în albia râului Plapcea

Accident la Scornicești. A derapat cu mașina în albia râului Plapcea

210

Accident la Scornicești, azi, 18 ianuarie. Polițiștii din Scornicești s-au deplasat la fața locului. Aceștia au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani, din Scornicești, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un pod, derapând în albia râului Plapcea. Șoferul și un pasager au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la SJU Slatina. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 05:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe bulevardul Muncii, din orașul Scornicești, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Scornicești.
Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani, din orașul Scornicești, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Muncii, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un pod, derapând în albia râului Plapcea. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un pasager au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”
, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.