Acasă Eveniment Prins la volan fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat. Șoferul de...

Prins la volan fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat. Șoferul de 26 de ani, din Coteana, s-a ales cu dosar penal

185

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Coteana, au oprit pentru control, în comuna Brebeni, un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 26 ani. În urma verificărilor, aceștia au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul era neînmatriculat. Șoferul a fost de asemenea, testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

„La data de 15 ianuarie 2024, în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana, în timp ce desfășurau activități specifice, pe strada Principală, din comuna Brebeni, au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 26 ani, din comuna Coteana. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul figura ca fiind neînmatriculat. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.