Acasă Eveniment Circulație feroviară închisă temporar între Craiova și Caracal

Circulație feroviară închisă temporar între Craiova și Caracal

41
Sursă foto: observatornews.ro

Trafic feroviar restricționat, astăzi, 16 ianuarie, începând cu ora 01:30 pe ruta Craiova – Caracal. Un tren privat de marfă, aparținând operatorului privat de marfă Global Rail Solutinons, a fost implicat într-un incident, nouă vagoane au deraiat, iar alte două s-au răsturnat.
Circulația trenurilor se realizează în momentul de față cu tracțiune Diesel, pe rute alternative Craiova – Piatra Olt – Caracal.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar a fost restricționat începând cu ora 01:30 pe relația Craiova – Caracal, din cauza unui incident feroviar în care este implicat un tren privat de marfă. La intrarea în stația CF Leu, peste macaze, 9 vagoane din compunerea unui tren privat de de marfă au deraiat, iar alte 2 s-au răsturnat. Trenul aparține operatorului privat de marfă Global Rail Solutinons, avea în compunere 35 de vagoane încărcate cu cereale și circula în relația Salonta – Roșiori Nord.
Facem precizarea că personalul feroviar al SRCF Craiova va acorda sprijin tehnic operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe șină a vagoanelor deraiate si răsturnate, astfel încât zona Craiova – Caracal să fie redeschisă în condiții de siguranță.
În acest moment circulația trenurilor se realizează cu tracțiune Diesel, pe rute alternative Craiova – Piatra Olt – Caracal (linie simplă neelectrificată).
Evenimentul va fi anchetat de o comisie de specialitate, care va stabili cauzele deraierii”
, se arată în comunicatul Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.