Acasă Eveniment Bărbat de 63 de ani, din Slatina, agresat pe strada Ecaterina Teodoroiu....

Bărbat de 63 de ani, din Slatina, agresat pe strada Ecaterina Teodoroiu. I-a fost sustrasă borseta în care avea bani, documente și telefonul mobil

412

Un bărbat de 63 de ani, din Slatina, a fost agresat de trei persoane, doi bărbați și o femeie, pe strada Ecaterina Teodoroiu. Polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 14 ianuarie, bărbatul de 63 de ani s-ar fi întâlnit cu doi bărbați, ambii de 42 de ani și o femeie de 39 de ani. Pe fondul unor discuții contradictorii cu aceștia, bărbatul a fost agresat și i-a fost sustrasă o borsetă în care se aflau bani, documente personale și telefonul mobil.
La data de 15 ianuarie 2024, cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Ulterior, cele trei persoane au fost prezentate Judecătoriei Slatina, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de femeia și bărbatul cercetați pentru tâlhărie calificată și măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbatul cercetat pentru complicitate la tâlhărie calificată.

„La data de 15 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut trei persoane din municipiul Slatina, două fiind cercetate pentru tâlhărie calificată și una pentru complicitate la tâlhărie calificată. În fapt, la data de 14 ianuarie 2024, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către un bărbat de 63 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către două persoane, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din localitate, fiindu-i sustrasă și o borsetă. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 14 ianuarie 2024, persoana vătămată s-ar fi întâlnit cu doi bărbați, ambii de 42 de ani și o femeie de 39 de ani, toți din municipiul Slatina, iar pe fondul unor discuții contradictorii cu aceștia ar fi fost agresată fizic și i-ar fi fost sustrasă o borsetă în care se aflau bani, documente personale și telefonul mobil.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale. În urma probatoriului administrat, la data de 15 ianuarie 2024, pe numele celor trei persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Ulterior, la aceeași dată, cele trei persoane au fost prezentate Judecătoriei Slatina, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de femeia și bărbatul cercetați pentru tâlhărie calificată și măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbatul cercetat pentru complicitate la tâlhărie calificată. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”
, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.