Acasă Eveniment Incendiu izbucnit noaptea trecută la o anexă gospodărească și propagat la locuință...

Incendiu izbucnit noaptea trecută la o anexă gospodărească și propagat la locuință în Pârșcoveni

182

Incendiu izbucnit noaptea trecută la o anexă gospodărească și propagat la locuință în Pârșcoveni. Echipaje din cadrul Detașamentului Slatina, Detașamentului Caracal și Gărzii Osica de Sus, au intervenit cu patru autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD. Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, iar misiunea pompierilor a durat aproximativ patru ore. Au ars o anexă gospodărească și acoperișul casei pe circa 200 de metri pătrați. Proprietara, în vârstă de 62 de ani, a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de echipajul SMURD.

„Echipaje din cadrul Detașamentului Slatina, Detașamentului Caracal și Gărzii Osica de Sus, cu patru autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în comuna Pârșcoveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească și propagat la locuință. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.
Proprietara locuinței, în vârstă de 62 de ani, cu atac de panică, a fost asistată medical de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital.
Misiunea pompierilor a durat aproximativ patru ore. În urma incendiului au ars o anexă gospodărească și acoperișul casei pe circa 200 de metri pătrați.
Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect sau cu improvizații”
, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Măsuri de prevenire

•nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
•nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
•nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan;
•nu lăsaţi nesupravegheate aparate electrice sub tensiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.