Acasă Eveniment Proprietara locuinței cuprinsă de flăcări în Pârșcoveni, noaptea trecută, salvată de doi...

Proprietara locuinței cuprinsă de flăcări în Pârșcoveni, noaptea trecută, salvată de doi polițiști

648

Ieri noapte, 9 ianuarie, în jurul orei 23:00, polițiștii Secției de Poliție Bobicești, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe o stradă, din Pârșcoveni, au constatat că la o locuință a izbucnit un incendiu, observându-se flăcări la nivelul camerelor și acoperișului. Aceștia au interveniut de îndată, de unde au evacuat-o pe proprietara locuinței, o femeie în vârstă de 62 de ani, care se afla într-una dintre camere.

„În seara zilei de 9 ianuarie a.c.,în jurul orei 23:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Potcoava Mică, din comuna Pârșcoveni, au constatat că la o locuință a izbucnit un incendiu, observându-se flăcări la nivelul camerelor și acoperișului. Polițiștii au intervenit imediat, fără ezitare și au patruns în curtea imobilului, iar mai apoi în locuința cuprinsă de flăcări, de unde au evacuat o femeie, proprietara locuinței, în vârstă de 62 de ani, care se afla într-una dintre camere. După ce s-au asigurat că în locuință nu se mai aflau și alte persoane, au anunțat și solicitat, prin serviciul de urgență 112, intervenția pompierilor și a unui echipaj de ambulanță. Întrucât în interiorul camerei de unde a izbucnit incendiul se aflau 3 butelii cu GPL, polițiștii au procedat la asigurarea perimetrului și îndepărtarea persoanelor care se aflau la fața locului. La scurt timp, una dintre butelii a explodat, însă, datorită intervenției prompte a polițiștilor, nu au existat victime omenești. La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale femeii, care nu prezenta vătămări corporale, refuzând internarea în spital, iar cele patru autospeciale de pompieri cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au stins în totalitate incendiul care a afectat în proporție de 70% locuința.
Cei doi polițiști sunt Simion Cosmin, șeful Postului de Poliție Pârșcoveni și Nițu Gabriel, șeful Postului de Poliție Șopîrlița, din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, iar prin gestul lor eroic au demonstrat dedicaţia şi profesionalismul de care dau dovadă în slujba comunităţii”
, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.