Acasă Eveniment Accident rutier în zona Pădurea Saru, șoferul găsit inconștient, blocat în autoturism

Accident rutier în zona Pădurea Saru, șoferul găsit inconștient, blocat în autoturism

1014

Trafic parțial blocat pe DN65, în zona Pădurea Saru. În eveniment a fost implicat un autoturism, în care se afla doar șoferul, care a fost găsit inconștient, blocat în autoturism. Tânărul, în vârstă de 25 de ani a fost preluat de echipajele medicale de la SMURD și SAJ.

UPDATE 13:55: Elicopterul SMURD Craiova preia victima din accidentul rutier produs la Pădurea Saru, pentru transport la Spitalul Floreasca – București

„La data de 10 ianuarie 2024, în jurul orei 09:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Balș, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Robănesti, județul Dolj, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Olt.

„Echipaje de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, acționează pe DN 65, în zona Pădurea Saru, la un accident rutier. În eveniment a fost implicat un autoturism, în care se afla doar șoferul, care a fost găsit inconștient, blocat în autoturism. Echipajele au asigurat accesul către victimă, care a fost preluată de echipajele medicale de la SMURD și SAJ. Pacientul, în vârstă de 25 de ani, urmează să fie transportat la UPU Slatina”, transmite ISU Olt.

Sursă foto: Martor Info Trafic Slatina Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.