Acasă Eveniment Doi tineri, în vârstă de 26 de ani, din Craiova, prinși cu...

Doi tineri, în vârstă de 26 de ani, din Craiova, prinși cu peste 200km/h pe DEx12

42

Vineri și sâmbătă, 5 – 6 ianuarie 2024, polițiștii Serviciului Rutier Olt, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12, doi tineri, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Craiova. Unul a fost prins în timp ce circula cu viteza de 220 km/h, iar celălalt cu viteza de 211 km/h. Polițiștii le-au reținut permisele pentru o perioadă de 120 de zile.

„La data de 5 ianuarie 2024, în jurul orei 23:10, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12 (DEx12), un autoturism ce circula cu viteza de 220 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj. Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.
La data de 6 ianuarie 2024, în jurul orei 03:40, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12 (DEx12), un autoturism ce circula cu viteza de 211 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h.
Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.
Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”
, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.