Acasă Cultură Liceul Teoretic „Ioniță Asan”, sărbătorește 135 de ani de existență

Liceul Teoretic „Ioniță Asan”, sărbătorește 135 de ani de existență

47

Azi, 20 decembrie 2023, Liceul Teoretic „Ioniță Asan”, sărbătorește 135 de ani de existență. Deputatul Adrian Chesnoiu, prezent la evenimentul ce va avea loc la Teatrul Național din Caracal, le urează profesorilor, elevilor și personalului nedidactic, la mulți ani și la cât mai multe rezultate bune.

„Astăzi, una din unitățile de top ale învățământului din municipiul Caracal, Liceul Teoretic „Ioniță Asan”, sărbătorește 135 de ani de existență.
Sunt cu gândul alături de profesorii, elevii și personalul nedidactic cărora le urez la mulți ani și la cât mai multe rezultate bune.
Istoria îndelungată a acestui liceu stă mărturie eforturilor depuse de comunitatea noastră pentru educația și pregătirea copiilor noștri.
Mulțumesc doamnei director Claudia Vanea pentru invitația de a fi împreună astăzi.
Ziua coincide, însă, cu un alt moment important pentru viitorul nostru, sesiuni de dezbateri și vot pentru Legea bugetului de stat pentru anul 2024.
Rămân un fidel admirator al performanțelor elevilor și profesorilor Liceului Teoretic „Ioniță Asan” și am convingerea că va rămâne o unitate de învățământ de referință pentru educația tinerilor din orașul meu, Caracal!”
, transmite deputatul Adrian Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.